031 399 548distancniki.zagozde@gmail.comZagrebška cesta 20 | 2000 Maribor
Distančniki in zagozde

Spoštovani kupci!
keramika

Zavedamo se, da sta v današnjem času bistvenega pomena za nemoteno prodajo v trgovinah dostava in pravočasna dobava izvajalcem. Zato smo se v našem podjetju odločili za tri različne načine dostave naročnikom. Brezplačna dostava, pošiljanje po pošti in urgentna dostava. Glede na vse tri možnosti smo prepričani, da bomo ugodili eni od vaših potreb.

HVALA ZA VAŠE RAZUMEVANJE!

 

1. Brezplačna dostava na dom ali v trgovino:

Ta dostava se vrši po točno določenih dnevih glede na regije v Sloveniji. Pogoji za brezplačno dostavo so navedeni v pogodbi, ki jo izstavi dobavitelj in jo podpišeta oba poslovna partnerja. Brezplačna dostava se izvaja dvakrat na mesec. (navedeno v točki 1.1.)

Za brezplačno dostavo morate izpolnjevati določene pogoje!

Brezplačna dostava se izvaja samo v primeru podpisane pogodbe.

2. Pošiljanje po pošti:

Glede na potrebe kupca in okoliščine, ki ne omogočajo brezplačno dostavo, v našem podjetju izvajamo pošiljanje paketov po pošti. V tem primeru ni pomembna določena kolčina naročila. Pogoj kupca je, da pravočasno naroči saj je dostava preko pošte traja tudi 36 ur. To je sicer redek primer saj je v 90% dostava drug dan dostava po Sloveniji.

Splošni pogoji POŠILJANJE PO POŠTI izstavi dobavitelj. Pri doslednjem upoštevanju naših pogojev se dostava vrši od ponedeljka do petka. Za pošiljanje po pošti prevzame stroške kupec.

 

 

Brezplačna dostava po regijah:

Pomurska – Podravska regija – vsak prvi teden mesecu – ponedeljek

Koroška – Zasavska – Posavska – vsak prvi tedev mesecu – sreda

Osrednja SLO – Gorenjska -vsak prvi tedev mesecu – petek

Jugovzhodna SLO – Posavska – vsak drugi tedev mesecu – ponedeljek

Osrednje slovenska – Gorenjska – vsak drugi tedev mesecu – sreda

Goriška – Obalno Kraška – Notranjska – vsak drugi tedev mesecu – petek

 

3. Urgentna dostava v 24 urah nad 2000 kos

Urgentna dostava je dostava, ki jo dobavitelj izvrši na željo kupca. Urgentna dostava se lahko izvrši če naročnik naroči blago do18 ure. Dostavljeno blago pa se lahko izvrši naslednji dan do 8 ure. Da se izvede urgentna dostava mora naročnik naročiti minimalno količino naročenega blaga ( v enkratnem znesku je) 150 €.

Splošni pogoji URGENTNE DOSTAVE izstavi dobavitelj. Pri doslednjem upoštevanju naših pogojev se dostava vrši od ponedeljka do petka. Za urgentno dostavo prevzame stroške kupec.

Splošni pogoji DOSTAVE so podrobno navedeni v splošnih pogojih poslovanja, ki pa so predmet podpisa pogodbe med naročnikom in dobaviteljem. Pridržujemo si pravico do spremeb dostave po točkah 1, 1.1., 2, 3.